• BSAB

  Vi kan all slags sanering!

  Kontakta oss för mer information!

 • BSAB

  Läs gärna vår Miljöpolicy!

  Där hittar du mer information kring vårt miljötänk.

 • BSAB

  Vi hjälper er i alla situationer!

  Ring oss på 090-13 78 00

 • BSAB

  Vi kan Brandsanering!

  Kontakta oss för mer information!

 • BSAB

  Vi använder miljövänliga produkter

  Läs vår Miljöpolicy för mer information!

 • BSAB

  Ring oss dygnet runt!

  090-13 78 00

090-13 78 00

Tack för att du använder Björkstadens Sanering webbplats. Vi vill genom våra Användarvillkor upplysa dig om våra regler för webbplatsen.

Dessa villkor (nedan kallade Användarvillkor) gäller för webbplatser som tillhandahålls av Björkstadens Sanering.

Genom att gå in på Björkstadens Sanering webbplats och/eller använda den information som tillhandahålls på eller via webbplatsen godkänner du Användarvillkoren.

Björkstadens Sanering förbehåller sig rätten att uppdatera och ändra dessa Användarvillkor. Björkstadens Sanering förbehåller sig också rätten att uppdatera eller ändra webbplatserna liksom att avbryta eller på annat sätt begränsa användandet av dem.

Tillgänglighet

De produkter och tjänster som tillhandahålls via webbplatsen är inte tillgängliga för alla personer på alla platser. Björkstadens Sanering tillhandahåller inte produkter och tjänster till personer om Björkstadens Sanering anser – utan att behöva visa någon orsak för detta – att tillhandahållandet kan strida mot lagstiftning eller liknande reglering.

Din rätt att använda information på webbplatsen

Allt material som Björkstadens Sanering har lagt ut på webbplatserna skyddas av immaterialrättslig lagstiftning. Det betyder bl.a. återgivande och mångfaldigande av material eller delar därav – utöver nedladdning för ditt privata bruk i icke – kommersiellt syfte – förutsätter skriftligt samtycke av Björkstadens Sanering.

De varumärken eller andra kännetecken som Björkstadens Sanering äger får inte användas utan uttryckligt skriftligt godkännande från Björkstadens Sanering. Björkstadens Sanering varumärken, kännetecken eller firma får inte användas på så sätt att det i en sökmotor uppkommer en ”felaktig” träff, t.ex. i s.k. meta-taggar eller annan dold text.

Länkar till och från våra webbplatser

Björkstadens Sanering ansvarar inte i något fall för länkar från Björkstadens Sanering webbplats till externa webbplatser eller de externa webbplatsernas innehåll eller funktionalitet. Du bär risken för användning av sådana webbplatser.

Det är tillåtet att göra förflyttade länkar, d.v.s. länkar som flyttar läsaren till Björkstadens Sanering webbplatser.

Det krävs skriftligt tillstånd från Björkstadens Sanering för att få göra integrerade länkar, d.v.s. länkar som hämtar och visar eller framför material från Björkstadens Sanering webbsidor.

Begränsning av ansvar

Allt material som finns tillgängligt via Björkstadens Sanering webbplatser är – om inte annat uttryckligen framgår – avsett endast som allmän information och utgör inte rådgivning eller rekommendationer. Det kan finnas en risk att informationen inte är uttömmande eller uppdaterad. Det kan också finnas en risk att informationen innehåller felskrivningar och tekniska brister. Det är upp till dig själv att värdera lämpligheten av att använda den information som förmedlas på webbplatserna.

Även om Björkstadens Sanering alltid bemödar sig att hålla webbplatserna fria från virus kan Björkstadens Sanering inte garantera att de är virusfria. Du uppmanas därför, för din egen skull, att vidta lämpliga säkerhetsåtgärder och använda virusskanner före nedladdning av all slags information eller dokumentation.

Björkstadens Sanering ansvarar inte i något fall för skada som direkt eller indirekt orsakats av användningen av webbplatserna.

Tillämplig lag

Tolkning och tillämpning av dessa Användarvillkor ska ske enligt svensk lag.

Om du har frågor kring Björkstadens Sanering Användarvillkor är du välkommen att kontakta oss:

Björkstadens Sanering AB
Täktvägen 6
904 40 Röbäck

Tel: 090-13 78 00