• BSAB

  Läs gärna vår Miljöpolicy!

  Där hittar du mer information kring vårt miljötänk.

 • BSAB

  Ring oss dygnet runt!

  090-13 78 00

 • BSAB

  Vi hjälper er i alla situationer!

  Ring oss på 090-13 78 00

 • BSAB

  Vi kan all slags sanering!

  Kontakta oss för mer information!

 • BSAB

  Vi använder miljövänliga produkter

  Läs vår Miljöpolicy för mer information!

 • BSAB

  Vi kan Brandsanering!

  Kontakta oss för mer information!

090-13 78 00

Vi hjälper er!Vi har en bred erfarenhet gällande tjänster inom sanering från brandsanering och vattensanering till industrisanering och klottersanering. Vi tar oss ann alla sorters jobb oavsett storlek och omfattning samt att vi ser till att du får ett ordentligt omhändertagande gällande ditt specifika saneringsproblem. Vi använder oss av traditionella metoder inom sanering och även nytänkande arbetssätt, allt för att hitta den bästa lösningen för just ditt saneringsproblem.

För Björkstadens Sanering har miljön spelat en stor roll och det har gjort att vi använder miljövänliga produkter så mycket som möjligt och det är produkter som är anpassade för just ditt specifika saneringsproblem. Om du har några frågor eller funderingar kring våra tjänster eller produkter är det bara att kontakta oss så återkommer vi till er.

Med tanke på den marknad vi jobbar emot så har vi på Björkstadens Sanering specialiserat oss inom sanering efter brand-, vatten- samt klottersanering. Sanering inom dessa områden är vi specialister på och det innebär även att vi har en bred kunskap inom andra områden av sanering då vi även har en hel del jobb inom dessa.

Känner du att du har funderingar eller frågor så är det bara att återkomma till oss så besvarar vi dig så fort som möjligt.

Ta dig en titt i undermenyn inom våra olika områden av saneringar.