• BSAB

  Ring oss dygnet runt!

  090-13 78 00

 • BSAB

  Vi kan all slags sanering!

  Kontakta oss för mer information!

 • BSAB

  Vi kan Brandsanering!

  Kontakta oss för mer information!

 • BSAB

  Läs gärna vår Miljöpolicy!

  Där hittar du mer information kring vårt miljötänk.

 • BSAB

  Vi använder miljövänliga produkter

  Läs vår Miljöpolicy för mer information!

 • BSAB

  Vi hjälper er i alla situationer!

  Ring oss på 090-13 78 00

090-13 78 00

Något som blir aktuellt när du råkat ut för klotter är klottersanering

KlottersaneringDet kan kännas som en extra utgift både för privatpersoner, företag och kommuner men det är tyvärr något som händer. Det bästa man kan göra att åtgärda det så fort som möjligt genom en klottersanering. Klotter sker tyvärr varje dag i Sverige och det finns egentligen. inget mer att göra än att anmäla en skadegörelse till polisen samt ta bort det så fort som möjligt. Många gör ett stort misstag genom att låta det vara kvar, något som gör det väldigt svårt att få bort.  För mycket färg på en vägg gör nämligen att den så småningom spricker eller vittrar sönder. Man uppmuntrar även till mer klotter om man låter det stå kvar.

Vi utför klottersanering av alla slags ytor som

Trä

Tegel

Glas

Plåt

Betong

Bilar/husvagn

Plexi

Efter en sanering rekommenderar vi att skydda ytan igen för klotter. Klotterskyddet gör så att saneringen blir skonsammare med mindre åverkan på underlaget och miljön. Klotterskydd är ett vaxbaserat vattenburet medel och fungerar som ett offerskydd. Efter sanering av klotter skall ny applicering av klotterskydd alltid ske.

Vi på Björkstadens Sanering använder miljövänliga medel som inte skadar djur och natur efter en klottersanering. De arbetsmetoder som vi använder är specialanpassade för bästa möjliga saneringsresultat och samtliga kemikalier är biologiskt nedbrytbara och är tillverkade för minsta möjliga miljöpåverkan.

Vi på Björkstadens Sanering använder oss av både traditionella metoder inom sanering och även nytänkande arbetssätt, allt för att hitta den bästa lösningen för just ditt saneringsproblem.